Stilla hos Milla

För att boka klicka här:
Boka tid

Klassisk massage.

Djupgående klassisk massage som genom knådningar, glidningar och tryck löser upp spänningar i kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Behandlingen ges på bar hud med olja. Kroppsdelar som inte masseras är täckt med handduk. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg, nacke och mycket mer. Ge dig själv lite egentid, det är DU värd.

Förutom en härligt avkopplande stund så finns det en mängd positiva effekter av massage bla:

Klassisk massage Helkropp 60 minuter

Massage av hela kroppen. Fram- och baksida. Rygg, säte, ben, fötter, mage, armar, händer, bröst och nacke.

Klassisk massage Helkropp 45 minuter

Massage av hela kroppen. Fram- och baksida.

Klassisk massage Halvkropp 30 minuter

Massage av halva kroppen. Du får välja mellan rygg och nacke eller ben och fötter.

Ansiktsmassage

Ansiktsmassage inkl dekolletage, nacke och huvud 30 minuter

En stunds avkopplande ansiktsmassage. Behandlingen hjälper till att lindra stress, huvudvärk, förbättra din hy och blodcirkulation mm. Även dekolletage, nacke och huvud får lite massage.

Lyxig egentid som DU är värd!

(Ta gärna bort ev smink före behandlingen då jag använder Maria Åkerbergs jojobaolja.)

Lymfmassage

Lymfmassage passar alla men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domning eller trötthetssymptom. Behandlingen stimulerar lymfsystemet att effektivt föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Massagen består av en blandning av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland använder man något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser.

Det är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Man brukar uppleva sig som lättare i kroppen efter lymfmassagen.

Det är viktigt att dricka ordentligt med vatten och/eller örtte både före och efter behandlingen för att få ut slaggprodukterna som massagen har löst upp. Du får med dig ett Egenvårdsprogram som du ska göra mellan behandlingstillfällena för att hålla igång och förbättra lymfsystemet. Ett tecken på att lymfsystemet har kommit igång är rysningar (brukar kännas på benen) och att huden blir knottrig och skrynklig.

I början är det bra att gå på lymfmassage en gång i veckan i tre veckor för att få fart på systemet. När man sen fått ett resultat man är nöjd med, kan det räcka att gå på behandling var fjärde-femte vecka för att hålla igång lymfsystemet. Jag rekommenderar 90 min Lymfmassage eftersom hela kroppen måste behandlas i ett lugnt tempo för bästa effekt.

Vill du veta mer: https://kurera.se/optimera-ditt-lymfsystem-med-massage/

>