Stilla hos Milla

Frekvensterapi/Bioresonans med Oberon kan användas till analys och balansering av kroppens funktioner. Det bygger på att allt levande har en egen specifik frekvens. Genom att läsa av cellernas frekvensmönster och avvikelser så ser man vad som behöver balanseras och hur. Avvikelserna är unika och därmed blir behandlingen både unik och skräddarsydd. Organ och funktioner som visar sig försvagade kan balanseras för att få en friskare funktion. Maskinen markerar även mikroorganismer (parasiter, mögel, maskar, svamp, bakterier, virus) som stör kroppen och kan försvaga dessa. Behandlingen går även att genomföra på distans.

Exempel på behandlingsområden:

Har du besvär som du inte kommer tillrätta med?
Här är några exempel där frekvensbehandling kan hjälpa:

VIKTIGT inför behandling…

Vatten är ok att dricka men i övrigt ingen mat, dryck, rökning, snus eller tuggummi 2 tim före behandling. Det gäller även mediciner och kosttillskott. Homeopatmedel bör man inte ta ca en vecka innan, för att få en korrekt skanning. Man ligger eller sitter (påklädd) med hörlurar på sig och mobilen bör vara på flygplansläge eller placerad en bit ifrån, under själva behandlingen.

OBS! OBS! Jag behandlar inte barn under 8 år eller personer med pacemaker, som har epilepsi, cancer, är gravida eller ammande.

Just nu prova-på priser:

Frekvensterapi/Bioresonans 55 min 700 kr (ord. 800 kr)

Frekvensterapi/Bioresonans 90 min 1200 kr (ord. 1300 kr)

Frekvensterapi/Bioresonans Distans 50 min 600 kr (ord. 700 kr)

Erfarenheter:

Kvinna 60 år. Beroende av nässpray. Svårigheter med andningen gjorde det svårt att sova och det resulterade i att hon aldrig var ordentligt utvilad. Hon blev hjälpt genom stärkning av vävnad och avlägsnande av mikroorganismer i bihålor och andningsvägarna. Efter några behandlingar kunde hon andas fritt genom näsan och hon sov bra och vaknade utvilad.

Kvinna 47 år. Återkommande urinvägsinfektioner, flera gånger per år. Efter några stärkande behandlingar och försvagande av mikroorganismer upplever kvinnan en klar förbättring och ett år senare hade hon inte haft någon uvi.

Man 69 år. Njursten. Smärtor som begränsade honom i vardagen. Efter några stärkande behandlingar mådde mannen mycket bättre och smärtan var helt borta. Operation för att avlägsna njursten blev aldrig av.

Man 49 år. Ont i rygg. Smärtor som begränsade hans rörlighet. Efter en behandling upplevde mannen en klar förbättring och var nöjd.

Kvinna 20 år. Ont i ländrygg. Smärtor som begränsade henne i vardagen och hennes dansintresse. Efter två behandlingar kunde hon dansa utan smärta.

Kvinna 45 år. Astmatiker med förkylning/virus- distansbehandling. Stärkande behandling av hela andningssystemet. Försvagande av virus och andra mikroorganismer. Hon upplevde förbättrad andning redan under behandlingen.

Kvinna 58 år. Stora magproblem och smärtor. Behandling av hela matsmältningssystemet. Upplevde förbättring efter första behandlingen inklusive en ordentlig utrensning och fler förbättringar under följande behandlingar.

. . . . . . .

QRMA

Jag jobbar även med frekvensanalyser- QRMA. Som efter mätning visar resultatet av ca 30 rapporter och över 200 mätvärden. Läs mer här.