Stilla hos Milla


Boka tid

Lymfmassage

Lymfsystemet är kroppens bortglömda reningsverk och det suger upp cirka fyra liter vätska och slaggprodukter per dag och renar det från virus, bakterier och sjukdomsframkallande organismer. Svullnader och domningar i händer/fötter beror ofta på stopp/stagnationer i lymfsystemet och brukar avta eller helt försvinna efter några behandlingar.

Lymfmassage passar alla men speciellt personer med svullnader, domningar, smärtor eller känslan av att man är vätskefylld. Behandlingen stimulerar lymfsystemet att effektivt föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Massagen består av en blandning av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland använder jag något djupare grepp eller koppor för att lösa upp stopp och fibroser.

Det är viktigt att dricka ordentligt med vatten och/eller örtte både före och efter behandlingen för att få ut slaggprodukterna som massagen har löst upp. Du får med dig ett Egenvårdsprogram som du ska göra mellan behandlingstillfällena för att hålla igång och förbättra lymfsystemet. Ett tecken på att lymfsystemet har kommit igång är rysningar (brukar kännas på benen) och att huden blir knottrig och skrynklig.

I början är det bra att gå på lymfmassage en gång i veckan i minst tre veckor för att få fart på systemet. När man sen fått ett resultat man är nöjd med, kan det räcka att gå på behandling en gång i månaden för att hålla igång lymfsystemet.

Du kan läsa mer om lymfsystemet på www.lymfsystemet.se

Priser

Lymfmassage 75 min, 1000 kr

En välgörande helkroppsbehandling.

Lymfmassage 75 min + ansikte-/huvudmassage 15 min, 1150 kr

En välgörande helkroppsbehandling plus ansikte-/huvudmassage.