Stilla hos Milla


Boka tid

Lymfmassage

Lymfsystemet är kroppens bortglömda reningsverk och det suger upp cirka fyra liter vätska och slaggprodukter per dag och renar det från virus, bakterier och sjukdomsframkallande organismer. Svullnader och domningar i händer/fötter beror ofta på stopp/stagnationer i lymfsystemet och brukar avta eller helt försvinna efter några behandlingar.

Lymfmassage passar alla men speciellt personer med svullnader, domningar, smärtor eller känslan av att man är vätskefylld. Behandlingen stimulerar lymfsystemet att effektivt föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Massagen består av en blandning av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland använder jag något djupare grepp eller koppor för att lösa upp stopp och fibroser.

Det är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Man brukar uppleva sig som lättare i kroppen efter lymfmassagen.

Det är viktigt att dricka ordentligt med vatten och/eller örtte både före och efter behandlingen för att få ut slaggprodukterna som massagen har löst upp. Du får med dig ett Egenvårdsprogram som du ska göra mellan behandlingstillfällena för att hålla igång och förbättra lymfsystemet. Ett tecken på att lymfsystemet har kommit igång är rysningar (brukar kännas på benen) och att huden blir knottrig och skrynklig.

I början är det bra att gå på lymfmassage en gång i veckan i tre veckor för att få fart på systemet. När man sen fått ett resultat man är nöjd med, kan det räcka att gå på behandling var fjärde-femte vecka för att hålla igång lymfsystemet. Jag rekommenderar 90 min Lymfmassage eftersom hela kroppen måste behandlas i ett lugnt tempo för bästa effekt.

Vill du veta mer: https://kurera.se/optimera-ditt-lymfsystem-med-massage/

Priser

Lymfmassage 75 min, 800 kr

En välgörande helkroppsbehandling.

Lymfmassage 90 min, 900 kr

En välgörande helkroppsbehandling. Jag rekommenderar 90 minuters lymfmassage eftersom hela kroppen måste behandlas i lugnt tempo för bästa effekt.

Lymfmassage paketpris, 3 gånger, 2400 kr (ordinarie pris 2700 kr)

Tre välgörande helkroppsbehandlingar (90 minuter) då man i början bör behandlas en gång/vecka i minst tre veckor för bästa effekt.