Stilla hos Milla

Jag som driver ”Stilla hos Milla” heter Camilla och bor i Sollentuna, norr om Stockholm, med min familj.

I över 20 år har jag jobbat på Arlanda men började för några år sedan att längta efter att göra något annat, i ett lugnare tempo. Jag har alltid varit intresserad av massage i olika former och utbildade mig därför till Diplomerad Friskvårdsmassör.

Jag är diplomerad friskvårdsmassör, utbildad på Axelsons i Stockholm. Kursen innehöll teori (grundmedicin, anatomi, HLR mm) och manuell behandling (klassisk massage, taktil behandling, ansiktsmassage mm). Jag har även gått kurserna Lymfmassage och Naturlig Facelift på Axelssons i Stockholm. Koppning för Lymfmassage utbildade jag mig på Lymfsalongen.

Hela mitt yrkesverksamma liv har jag jobbat med människor och trivs väldigt bra med det.

Friskvårdsmassör är ett spännande yrke där man genomför, anpassar och lär sig nya saker hela tiden eftersom alla kroppar är olika och unika. Det är både roligt och givande att få bidra till ”gamla” och nya kunders välmående genom olika behandlingar.

DU är hjärtligt välkommen på en välgörande massage hos mig. Kanske för att du har spända muskler, problem med svullnader eller bara för att unna dig lite lyxig egentid. Jag lovar dig - det är DU värd!

Bild på mig
”Every Body deserves a Massage”